Bucurie în Mișcare

Timp de 4 săptămâni, în perioada 12 mai – 4 iunie 2017, Asociația 11even alături de compania Kaufland România aduc bucuria mișcării în 16 orașe alese să găzduiască cea mai importantă campanie de promovare a mișcării de masă din țara noastră.

 

 

“Bucurie in Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even în anul 2012. De atunci și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

“Bucurie în Mișcare” este o platformă care integrează idei de jocuri și metode simple de exerciții în aer liber, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Astfel, în cadrul fiecăruia din cele 16 festivaluri vom regăsi următoarele zone pregătite pentru toți participanții, indiferent de vârstă:

1.Caravana de joacă pentru prichindei;

2.Cros-ul „Bucurie în Mișcare”;

3.Zona de jocuri și concursuri pentru copii și familie;

4.Zona de competiții sportive;

5.Scena cu demonstrații sportive, fitness și dans;

6.Zona cu jocuri de team-building;

7.Zona cu meșteșuguri;

8.Zona cu bunătăți de toate felurile;

9.Zona de relaxare și board-games pentru tineri;

10.Zona „Reciclăm și ne jucăm”.

Derulat anul acesta sub sloganul “Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune astfel să aducă împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment plin de viață și extrem de ofertant.

Agenda evenimentelor din acest an este următoarea:

12-14 mai: Arad, Craiova, Petroșani, Târgu Jiu;

19-21 mai: Deva, Făgăraș, Ploiești, Râmnicu Vâlcea;

26-28 mai: Baia Mare, Botoșani, Timișoara, Zalău;

2-4 iunie: Bacău, Cluj-Napoca, Galați, Piatra Neamț.

Toate aceste 16 evenimente sunt implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali – oameni și organizații care susțin activ sportul și implicarea în comunitate și sunt susținute de către Kaufland România, partener tradițional al proiectului “Bucurie în Mișcare”.

În Ploiești, festivalul va avea ca organizator local Asociația Start Now și se va desfășura între 19-21 mai, în Parcul Tineretului (parcul Sălii Sporturilor).

Până la acest moment, următorii parteneri s-au alăturat evenimentului: Primaria Mun. Ploiești, Servicii de Gospodărire Urbană S.R.L. Ploiești, I.S.U. Prahova, Palatul Copiilor, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, școli și licee,  Asociația Un Strop de Fericire, Ploieștiul în Culori, Fitness Club Nico, Zumba cu Ancuța, Latin Love Dance School, Empatia Ra, JCI Prahova, Clubul Rotary Ploiești, grupul Bucuria Alergării.

Detalii: Web-site proiect | Facebook